Pályázati felhívás

A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. munkatársat keres „Városüzemeltetési főmérnök” munkakör betöltésére, alkalmazotti foglalkoztatási keretben:
Feladatok:

Részletek

Tisztelt Gépjármű tulajdonosok!

A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. munkatársai a 2018. június 8-10. közötti időszakban a feladatok ellátása során az alábbi rendszámtáblákat találták:

Részletek

Tisztelt Lakók, gépjármű tulajdonosok!

A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. a Gong Rádió épülete mögötti ligetes faállomány és a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely épületénél található fák ápolási munkáit végzi 2018. június 19-én.

Részletek

Tisztelt Lakók, gépjármű tulajdonosok!

A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. a Mária utca páros oldalán található fák kivágását kezdi meg a napokban, mely során összesen 2 db gömbakác és 15 db japánakác kivágására került sor, az utcába tervezett felújítási, rekonstrukciós munkák első lépéseként.

Részletek

Tervezett faápolási munkák halasztása

A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. 2018. év első negyedéves faápolási munkái között 2018. március 1-re és 2-ra tervezte a Gyenes Mihály téren található faállomány ápolását, gallyazását.

Részletek

Tájékoztató a QR-kódokkal kapcsolatban

Minden „Kecskeméti Lapok” kiadványban találni fognak egy QR-kódot, amelynek segítségével egy szempillantás alatt megnézhetik merre dolgozunk, hol nyírunk füvet, hol javítunk utat. A QR kódokkal kapcsolatos hasznos tudnivalókról szeretnénk ezúton tájékoztatni Önöket.

Részletek

Sajtóközlemény

A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. 2018. év első negyedévében az alábbi faápolási munkák elvégzését tervezi, mely munkák ideje alatt kéri a lakosság megértését és türelmét:

Részletek

Kecskemét, 2017 – év végi összefoglaló a város fejlődéséről

Kecskemét, 2017 – év végi összefoglaló a város fejlődéséről

„Büszke vagyok arra, hogy ebben a gyönyörűen fejlődő városban élhetek és dolgozhatok, így részese lehetek a város mindennapjainak. Én és valamennyi munkatársam minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a város üzemeltetési feladatait is ehhez a fejlődéshez méltó módon és színvonalon végezhessük!” Boros Gábor

Részletek

Közlemény a Kecskeméti Köztemető egyes sírhelyeinek a felújításával kapcsolatban

Adatok, elérhetőségek

Hivatkozások