KVU hírek 2021. július 2. 20:00

Sosem gondoltuk volna, hogy ez megtörténhet....

Sosem gondoltuk volna, hogy ez megtörténhet....
Munkatársaink kapnak hideget-meleget, miközben végzik feladatukat.

Munkatársaink kapnak hideget-meleget, miközben végzik feladatukat. Őket kiabálják le, ha megszüntetünk egy parkolót, vagy egy szabálytalanul eltorlaszolt útszakaszt felszabadítunk. Megkérdőjelezik munkánkat a járókelők, amikor fát nyesünk, esetleg az út kiszélesítéséhez kivágunk. Munkatársaink tapasztalata, a cég és a város iránti lojalitása azonban nem engedi, hogy az elszenvedetthez hasonló stílusban reagáljanak.

A napokban azonban olyan történt, amelyet már nem tudunk szó nélkül hagyni. Egy helyi lakos leköpte (!) munkatársunkat. Ez túlmegy minden határon! Ez becsületsértés és a jelenlegi járványhelyzetben további büntetőjogi tényállás megvalósulását is felveti.

Azt kevesen kérdik meg a nyári forróságban, az utakat javító, az ágyásokat gondozó, locsoló, vagy utcát sepregető, a lakosság által szétdobált szemetet összegyűjtő munkatársainktól, hogy bírják? Innának-e egy pohár vizet? Alig-alig köszöni meg nekik valaki, hogy a városért fáradoznak.

A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. Kecskemét város önkormányzatának kizárólagos tulajdonában álló közfeladatot ellátó cég. Feladatainkat, költségvetésünket az önkormányzat határozza meg, eszközeinket az önkormányzat biztosítja. Semmi olyan feladatot nem végzünk, amelyet meg ne rendelt volna tőlünk a Polgármesteri Hivatal, jóvá ne hagyott volna egy illetékes vezető.

A problémákat, panaszokat hivatalos úton szíveskedjenek jelezni.

(fotó: canva.com)

Kövessen minket a Facebookon is!

Közösségi tér fejlesztése a Széchenyivárosban


Közlemény a Kecskeméti Köztemető egyes sírhelyeinek a felújításával kapcsolatban

Adatok, elérhetőségek

Hivatkozások