KVU hírek 2021. február 9. 12:54

Együtt egy tisztább Kecskemétért

Képgaléria
Együtt egy tisztább Kecskemétért
Sikeres volt a Kecskeméti Városgazdasági Nonprofit Kft., valamint a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. év végi közös zöldhulladék begyűjtési akciója.

Az egyszeri kampány során csaknem 100 nagyméretű BIG-BAG zsákot töltöttek meg a lakóközösségek és ezen felül még harminc zsák lett kiszállítva az önkormányzati cégek jóvoltából további felhasználásra.

Mint arról beszámoltunk: a múlt év végén - miután a zöldhulladék szállítás éves menetrendje véget ért - még nagyon sok falevél maradt kinn a társasházakhoz tartozó zöld területeken, amelyek a nyirkos időben a csúszósságuk miatt balesetveszélyt jelentenek. Ennek oka a hirtelen beköszöntött hideg, vagy az volt, hogy a meglévő zsákok már megteltek, Illetve az is hozzájárult: sok lakóközösség úgy véli, mindez városüzemeltetési feladat, miközben helyi rendelet írja elő minden ingatlannak a hozzá tartozó közterület tisztán tartását és síkosságmentesítését.

Január közepére az akció eredményesen lezárult, a lakosság szinte minden városrészre igényelt BIG-BAG zsákokat, amelyeket a elszállított az önkormányzati cég.

A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. és a Városgazdasági Nonprofit Kft. ez úton köszöni meg a lakosság együttműködő segítségét, hisz mindannyiunk közös érdeke városunk tisztasága.

Kövessen minket a Facebookon is!

Közösségi tér fejlesztése a Széchenyivárosban


Közlemény a Kecskeméti Köztemető egyes sírhelyeinek a felújításával kapcsolatban

Adatok, elérhetőségek

Hivatkozások